به نام خدا

فاطمه زهرا(س) نمونه کاملي از يک زن تراز اسلامي/ امام زمان(عج) حضرت زهرا(س) را چگونه معرفي مي‌کند


يک استاد دانشگاه گفت: اگر فارغ از نظر جنسيت به حضرت زهرا(س) نگاه کنيم، امام زمان(عج) مي‌فرمايند: ما حجت خدا بر شما مردم هستيم اما مادر ما فاطمه زهرا(س) حجت خدا بر ما است. اين سرمايه‌اي نيست که بتوان از آن چشم‌پوشي کرد.


فاطمه زهرا(س) نمونه کاملي از يک زن تراز اسلامي/ امام زمان(عج) حضرت زهرا(س) را چگونه معرفي مي‌کند





به گزارش خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاري فارس، فاطمه حاج عبدالباقي عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در برنامه آفتاب شرقي گفت: از نظر زن بودن، فاطمه زهرا (س) سيد النساء العالمين است. مگر ما در کل دنيا چند تا مريم داريم که خداوند در قرآن کريم مي‌فرمايد «وَاصْطَفَاکِ عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ» طبق روايات، حضرت مريم، سيده ن عصر خودش بود ولي فاطمه زهرا (ص) سيده ن جهان در همه اعصار است.


وي اظهار داشت: اگر فارغ از نظر جنسيت به حضرت زهرا(س) نگاه کنيم، از امام زمان (عج) روايت است که مي‌فرمايند: ما حجت خدا بر شما مردم هستيم اما مادر ما فاطمه زهرا (س) حجت خدا بر ما است. اين سرمايه‌اي نيست که بتوان از آن چشم‌پوشي کرد. حجت خدا بر 12 امام و ام الائمه بودنشان.


اين استاد دانشگاه حضرت رسول (ص) مي‌فرمايد: «فَاطِمَةَ بَضْعَةٌ مِنِّي فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِي»؛ هرکس فاطمه زهرا را اذيت کند مرا اذيت کرده و هرکس فاطمه زهرا(س) را به درد آورد مرا به درد آورده و هرکس مرا به درد بياورد خدا را به درد آورده است. اين نشان مي‌دهد که حضرت زهرا (س) کسي است که سليقه و انتخاب و عمق وجودش خدايي شده است و خداوند نيز اين سرمايه بي‌انتها را مانند شب قدر، قرآن و . به ما داده و اين ما هستيم که تا چه اندازه براي پرده‌برداري از اين سرمايه آستين بالا مي‌زنيم.


وي عنوان کرد: در روايات داريم که آمده است: قرآن در بين شما گنج الهي است ما مسلماناني داريم که سالي يک بار هم اين گنج الهي را باز نمي‌کنند، اصلاً نمي‌دانند در قرآن چه چيزي نوشته شده است، البته هستند کساني که قرآن در سينه آنها جاي گرفته است يعني کاملاً قرآني شده‌اند. مرحوم آيت‌الله شجاعي درباره حضرت زهرا (س) اين جمله را داشتند که در طول تاريخ، هرکسي جذب محبت الهي شده و بارقه‌هاي حب الهي در وجودش درخشيدن گرفته، گشاينده، فاتح و آغاز کننده اين حب در وجود آنها، حضرت فاطمه زهرا (س) است.


حاج عبدالباقي ابراز داشت: حضرت زهرا (س) تنها فرزند پيامبر اکرم(ص) نبوده است حضرت خديجه (س) براي حضرت رسول(ص) فرزندان متعدد به دنيا آوردند؛ دو پسر و 4 دختر. طاهر و قاسم نام فرزندان پسر و فاطمه و رقيه و ام کلثوم و زينب، نام دختران حضرت خديجه بوده است. پس چرا از ميان اينها، بسياري از ماها حتي اسم آنها را نمي‌دانيم يا به صورت گذرا مي‌دانيم در حالي که اين‌ها همگي افراد خوبي بودند اما اسمي که از حضرت زهرا (س) بر جاي مانده، قابل مقايسه با هيچ يک از اسامي فرزندان پيامبر (ص) نيست.


وي گفت: اميرالمؤمنين (ع) وقتي مي‌خواست افتخارات خود را هنگام خطبه خواني يا هنگام نامه نويسي به معاويه بيان کند مي‌فرمود: افتخار من اين است که همسر فاطمه زهرا (ص) هستم يا امام سجاد (ع) مي‌فرمايد افتخار ما اين است که فاطمه زهرا (ص) مادر ما است. بنابراين حضرت فاطمه زهرا (ص) چنين جايگاهي داشتند.


اين پژوهشگر قرآني افزود: انشاالله خداوند توفيق دهد تا از اين سرمايه عظيم و سند عظيم افتخار اسلام بهره‌مند شويم علاوه بر شناخت، الگوگيري داشته باشيم و طوري عمل کنيم که کمتر شرمنده حضرت زهرا باشيم چرا که ايشان زحمات بسياري براي اسلام کشيده‌اند.


وي تصريح کرد: اگر کسي خطبه حضرت زهرا (س) را حتي يکبار بخواند، عربي نخواند، ترجمه‌اش را هم بخواند در مي‌يابد  حضرت زهرا (س) با وجود اينکه ايشان يک فعال سياسي که همواره در محافل و جايگاه‌هاي سياسي باشد نبود، اما چنان آگاهي سياسي و تحليل سياسي از مهاجران و انصار و انگيزه‌هاي هريک از افرادي که در جريان سقيفه نقش‌آفرين مي‌کنند، دارند که کاملاً مي‌فهميم حضرت زهرا(س) آگاهي کامل به اوضاع جامعه دارند و اين يک نمونه‌اي از زن تراز اسلامي است.


حاج عبدالباقي اظهار داشت: در حالي که زيور و زينت جزء لاينفک يک خانم است و زن اهل زيور و زينت است حضرت زهرا (س) خودش را براي اميرالمؤمنين (ع) زينت مي‌کرد اما به محض اينکه احساس مي‌کنند لباسي، پوشش از نگاه پدر، آني هست که لباس و پوشش اهل دين و متمايلان به زخارف دنيوي، هم‌داستاني با ايشان دارد بلافاصله اين لباس و پوشش و زينت را ترک مي‌کند و طوري مي‌شود که شايسته دختر پيامبر بودن، شايسته همسر علي بودن باشد.


وي گفت: وقتي حضرت اميرالمؤمنين (ع) مي‌فرمايد: فاطمه مرا خشمگين نکرد «نعم‌العون علي طاعة الله» فاطمه ترمز من نبود بلکه يار من بود، پرِ پرواز من بود ما بايد يادمان بيايد که حضرت امير (ع) کيست. يک پارچه زربافتي را پادشاه حبشه به حضرت رسول اکرم (ص) هديه مي‌دهد حضرت رسول آن را به اميرالمؤمنين (ع) هديه مي‌دهند حضرت علي (ع) اين پارچه را که هزار مثقال نخ طلا در آن بود را مي‌فروشد و به مستضعفان مي‌دهند. يعني اين پارچه را با خودشان به منزل نمي‌برند وقتي به منزل مي‌روند يک دانه از اين تارهاي زر را هم با خودشان نمي‌برند کدام زني مي‌تواند با چنين مردي زندگي کند و يار او باشد و خشمگينش نکند.


خداوند شکور است و بسيار از بنده‌اش تشکر مي‌کند وقتي بنده‌اي هرچه دارد را در راه خدا مي‌بخشد و چيزي براي خودش ذخيره نمي‌کند و فاطمه زهرا (س) به عنوان حضرت امير (ع) با ايشان همراهي مي‌کند و مي‌گويد من از دنياي شما سه چيز با پسنديدم يکي از آنها انفاق في سبيل‌الله است معلوم مي‌شود که ايشان از چنين خوي و خصلت‌هايي بهره‌مند است.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ماهواره کالا روز نوشته های یک خانم زیبا کتابخوار لحظه های زندگی من ❤...در راه شناختن نکس وان موزیک Janet Lalaine مگستان خوروبیابانک